Project Description

24/7

24/7 beschikbaar en in beeld

Patiënten van de toekomstbestendige apotheek moeten ook buiten openingstijden kunnen rekenen op de beste zorg. Nafinco biedt via ApotheekCoach diverse diensten aan waarmee u 24/7 beschikbaarheid en presence garandeert.

Altijd en overal

Met de diensten van ApotheekCoach krijgen uw patiënten hun medicijnen en/of hulpmiddelen bezorgd waar en wanneer zij dat willen, volgen zij hun bestelling met Track-and-trace en kunnen zij gebruik maken van medicijnautomaten en receptkluisjes. Via chat is ook buiten de reguliere tijden een zorgprofessional bereikbaar voor vragen.

Een compleet pakket

24/7 service betekent ook 24/7 presence. De ‘lightformule’ voor marketing & communicatie van ApotheekCoach (24/7medicijnen.nl) maakt dat mogelijk. In enkele eenvoudige stappen beschikt u over een gebruiksvriendelijke website met actuele content en slimme functionaliteiten, en wordt uw eigen logo vertaald naar huisstijl, signing, verpakkingsmateriaal en ander apotheekdrukwerk, voorlichtings- en communicatiemiddelen. Op ApotheekCoach.nl leest u er meer over.

NAFINCO DOET MEER

Meer dan de 24/7 formule

Naast een ondersteunende module, een landelijke bezorgdienst en 24/7 beschikbare kluisjes, bieden wij onze klanten ook hulp bij vele andere zaken. Lees hierover meer…

Meer info

Inkoop

Inkoopproces en assortimentsbeheer perfect collectief geregeld.

Meer info

ICT

Slimme BI-tool als gereedschap voor efficiënte bedrijfsvoering.

Meer info

Advies & Beheer

Ondersteuning door experts bij bedrijfsvoering en -overname.

Meer info

Logistiek

(Kosten)efficiënte receptverwerking van A tot Z voor apothekers.