Project Description

ICT

Intelligente bedrijfsvoering

Snel en doeltreffend anticiperen op belangrijke financiële drivers en vol vertrouwen beslissingen kunnen nemen: dat vraagt om een slimme en gebruiksvriendelijke Business Intelligence (BI-)tool.

Dagelijkse rapporten en heldere analyses

Om toekomstgericht te ondernemen als zelfstandig apotheker heeft u actuele rapportages en heldere data(analyses) nodig. Nafinco heeft professionals met veel kennis, ervaring en contacten, die de belangen van zelfstandige apothekers behartigen. Met onze rapportages geven wij u altijd en overal inzicht. Of het nu gaat om de omzetcijfers, IDEA- of Substitutie-rapportages.

Met de tool ApotheekBI van ApotheekCoach krijgt u inzicht in inkoop, marges en preferentiegraad, het verloop van de declaratieafwikkeling, patiëntenpopulatie, etc.. Wel zo rustgevend.

Ken uw doelgroep

Ook heldere doelgroep-analyses maakt u met de BI-tool. Op basis van deze rapportages en analyses rond uw patiëntenpopulatie kunt u uw patiënten nog beter van dienst zijn en scherp sturen in assortimentsbeheer en rendementsverbetering. Op ApotheekCoach.nl leest u er meer over.

NAFINCO DOET MEER

Meer dan ICT

Naast inzicht in in- en verkoop, rapportages en analyses, bieden wij onze klanten ook hulp bij vele andere zaken. Lees hierover meer…

Meer info

Inkoop

Inkoopproces en assortimentsbeheer perfect collectief geregeld.

Meer info

Advies & Beheer

Ondersteuning door experts bij bedrijfsvoering en -overname.

Meer info

24/7

Up-to-date en onmisbare diensten voor de 24-uurs economie.

Meer info

Logistiek

(Kosten)efficiënte receptverwerking van A tot Z voor apothekers.