Project Description

Kapitaal

Toekomstgericht advies & beheer

Nafinco ondersteunt u bij de algemene bedrijfsvoering; vanuit jarenlange ervaring en met de blik op een gezonde toekomst. Bij bedrijfsovernames bemiddelen wij tussen koper, verkoper en financier.

Ondersteuning voor koper en verkoper

Stap één bij een mogelijke bedrijfsovername is contact leggen tussen koper en verkoper. Met ons grote netwerk en onze kennis van de markt kunnen wij daarbij een belangrijke rol spelen. Tijdens het overnametraject ondersteunen wij de koper/verkoper op alle fronten. Wij helpen onder meer bij het regelen van de financiering en maken het zo ook voor jonge apothekers mogelijk een eigen onderneming te starten.

Interessante investering

Advies & Beheer is niet alleen interessant voor Nafinco-klanten die graag willen starten of juist stoppen met hun bedrijf, maar ook voor investeerders. Zo maken wij het bijvoorbeeld mogelijk voor apothekers te investeren in hun eigen branche. Een mooie kans om een goed rendement te behalen én de ondernemersdroom van een (jonge) vakgenoot uit te laten komen.

NAFINCO DOET MEER

Meer dan kapitaal

Naast ondersteuning bij een mogelijke bedrijfsovername of investering, bieden wij onze klanten ook hulp bij vele andere zaken. Lees hierover meer…

Meer info

Inkoop

Inkoopproces en assortimentsbeheer perfect collectief geregeld.

Overweeg je zelf binnenkort jouw apotheek te verkopen

Overweeg je zelf binnenkort jouw apotheek te verkopen, wil je graag een apotheek kopen, of zoek je een interessante investeringsmogelijkheid? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar Ifa Martinot, Nafinco Kapitaal.